• Nøsen Yoga og Fjellhotell (map)
  • Panoramavegen
  • Oppland, 2960
  • Norge

Heidi Gjermundsen Broch regnes som en av Norges aller fineste og mest spennende musikalske sangere og skuespillere. Nå har du mulighet til å høre henne på Nøsen Yoga og Fjellhotell!

“Dronningen er død. Lenge leve Heidi Gjermundsen Broch”, skrev Aftenposten i vinter, etter å ha sett forestillingen Sempre Eadem på Det Norske Teateret. “Heidi Gjermundsen Broch briljerer i poplåter og rene Operapartier.”

Heidi Gjermundsen Broch regnes som en av Norges aller fineste og mest spennende musikalske sangere og skuespillere. Hun har gitt ut plater og holdt konserter over hele landet. Hun har gjort seg bemerket i roller som Ronja Røverdatter, Edit Piaf og Evita på Det Norske Teateret. Hun har hatt hovedrollen i An-Margritt, Tolvskilligsoperaen, Whitch Whitch og som Donna i musikalen Mamma Mia. Nylig spilte hun Dronning Elisabeth i konsertforestillingen Semper Eadem som har gått for fulle hus og til strålende kritikker på Det Norske Teateret. Bare for å nevne noe.

Heidi er også en kjær Nøsen-venn, som lyser opp både i yogashalaen og i peisestua med sitt behagelige nærvær, hver gang hun tar turen innom. 

Torsdag 5. oktober skal hun holde konsert hos oss sammen med sin faste makker gjennom mange år, Terje Norum. Det blir en konsert med utgangspunkt i musikk de er glade i, både egenkomponert og fra verdens musikk skattekiste. 

Vi gleder oss til en kveld med vakre tekster og vakker musikk.

Hjertelig velkommen!

OBS: Konserten er samme dager som Alexander’s retreat Sadhana Intensiv (1-6. oktober) så her har du mulighet for å fordype deg i yoga og få god musikk med på kjøpet. (Se beskrivelse og booking under Sadhana Intensive).

Konsert start kl. 19:00: Pris 300,-

Konsert & middag start kl. 18:00 : Pris 500,-