Her finner du inspirasjon til alle dagens måltider.

OPPSKRIFTER:

Glutenfritt brød
En av våre mest etterspurte oppskrifter.

Oppskriften gir tre brød.

  • 600g havregryn

  • 700g glutenfritt mel

  • 250g solsikkefrø

  • 250g knuste linfrø

  • 250g gresskarfrø

  • 70g chiafrø

  • 1,75l vann

  • 1ts bakepulver

  • 1ts natron

  • 2ts salt

  • 3 shots olje

  • 3 shots eplesidereddik

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen havregryn, glutenfritt mel, solsikkefrø, knuste linfrø, gresskarfrø og chiafrø.

  2. Bland deretter inn vannet.

  3. Tilsett bakepulver, natron, salt, olje og eplesidereddik.

  4. La deigen hvile minst én time.

  5. Ha deigen i brødformer og bak i ovnen på 185°C i 60 minutter.