• Nøsen Yoga og Fjellhotell (map)
  • Panoramavegen
  • Oppland, 2960
  • Norge

Eline Monrad Vistven og Barbra Coco Laurré inviterer til 5 dagers stillhetsretreat på Nøsen yoga- og fjellhotell.

Stillhet og hjertets kvaliteter vil være utgangspunktet for retreatet.  Det er en invitasjon til å sette av tid til å synke inn og la dypere lag av vår eksistens bli hørt og merket. Dagene vil gi deg rik mulighet for å erfare hva ditt hjerte kan, og hvor det som opprettholder balanse og skaper helhet i deg har sitt utspring.

Hjertet rommer et dyp, en inngang til andre lag i deg selv utover hverdagsbevisstheten. Å være i stillhet over tid har en transformerende kraft, og det er nettopp stillhet som får oss til å merke dette dypet, inngangen til hjertet.

Å være stille lenge nok til at støyen fra hverdagen kommer i bakgrunnen og ditt indre kan merkes, høres og bevege deg.

Vi vil være i stillhet etter første samling, og åpne opp igjen den siste dagen. Det vil være tre samlinger hver dag, og det vil være mulighet for en individuell samtale med hver av oss om det er behov for det underveis.

Det legges opp til egentid hvor du kan fordype deg i stillheten, og der er rik mulighet til å være i den vakre naturen som omgir Nøsen Fjellhotell.

For å kunne delta må du ha erfaring med meditasjon.

Deltakelse på dette retreatet oppfyller retreat-kravet for å bli med på MBSR instruktør-utdanningsprogram i Mindfulness-Based Stress Reduction som tilbys av IMA.

Nøsen Yoga og Fjellhotell har en unik beliggenhet. Omgivelsene er vakre, utsikten slående og personalet, som selv praktiserer yoga daglig, har stor respekt for arbeidet med stillhet og skaper en spesiell atmosfære for deltakerne.

Om lærerne

Barbra Coco Laurré er grunnleggeren av Creationwork, et av de ledende mindfulness-instituttene i Norge som tilbyr MBSR og MBCT 8 ukers kurs, det nordiske Mindfulnesslærer-utdanning og IMAs MBSR lærerutdanning.

Som en erfaren workshopleder og underviser har Barbra jobbet med kropp, sinn og kreativt uttrykk i fire tiår, hovedsakelig i Danmark og Norge. Hennes lidenskap gjennom hele arbeidet er å inspirere til å frigjøre menneskelig potensiale gjennom meditasjon, oppmerksomhet, personlig utvikling og kreativitet.

I tillegg til en 5-årig grunnutdannelse som skuespiller og stemmeterapeut i Sveits, er hun en sertifisert psykoterapeut (MPF), konfliktrådgiver (CFKL), sorgterapeut (CGT) og er utdannet i familiekonstellasjon med mer enn 36 år erfaring på banen. Hun er dessuten virksom som universitets lektor ved Norges musikkhøgskole, og holder kurs i oppmerksomt nærvær på Psykologforeningens fellesprogram.

 

Eline Monrad Vistven har 30 års erfaring med meditasjon. Hun er opptatt av kontakten mellom mennesker, nærværets og hjertets kvaliteter, og effektene av meditasjon- bla.  hjertekontakt, dybde, visdom, konsentrasjon, og fokus.

Hun jobber også som behandler, og har en særlig innsikt i den medisinske og oppbyggende effekten av meditasjon og nærvær. Denne kunnskap formilder hun gjennom egne kurser i medisinsk meditasjon, og individuell behandling.

Hun er utdannet musiker fra Norges Musikkhøgskole  og forteller i København. Hun har arbeidet utøvende med musikk og fortellerkunst I mange år, og turnert med forestillinger og konserter i Norge, Skandinavia, Europa og Usa.


Pris og påmelding:

Det er separate bookinger for oppholdet på Nøsen med fullpensjon, og for retreatet. Det er nødvendig å booke rom på Nøsen først for å sikre plass. Vi anbefaler å gjøre det raskt da det tidligere har blitt fort fullt. Ønsker du å se avbestillingsreglene, klikk her.

Pris for retreatet:

4850.- per person (undervisning søndag-torsdag)

Påmelding til stillhetsretreatet gjøres gjennom Creationwork sin hjemmeside eller ved å sende epost til info@creationwork.org.

Pris for kost og losji

  • Flermannsrom (maks 3-4 personer): 4.780.- per person

  • Tomannsrom (maks 2 personer): 5.980.- per person

  • Enkeltrom: 6980.-

Prisen inkluderer:

  • Overnatting hos Nøsen Yoga og Fjellhotell på enkelt- eller flermannsrom

  • 3 næringsrike vegetarmåltider per dag

  • Te, infusjon og snacks ila workshop

Prisen inkluderer ikke:

  • Café-tilbudet vårt, for eks. kaffe, eller specialty teas

  • Henting til/fra Fagernes eller Gol